A CND™ márkáról

A CND™ a körömipar leginnovatívabb és legmegbízhatóbb márkája. Küldetésünk egyszerű: a professzionális felhasználók (körmösök) számára a legjobb termékeket, oktatásokat és támogatást biztosítani – a legjobb, prémium körömszolgáltatásokért. A CND™ több mint 40 éve úttörő a professzionális körömápolásban. Az eredeti CND™ Shellac™ gél lakk szinte minden országban jelen van, prémium és professzionális szalonszolgáltatást kínál. Az ikonikus körömmárka az összes termékét saját maga fejleszti és teszteli az USA legmodernebb laboratóriumában, hogy minden magas színvonalú globális előírást betartsanak. Ezzel biztosítják a CND™ márkával dolgozó szakembereknek, hogy a legmagasabb hírnévvel és integritással rendelkező márkát használják.

Miért válaszd a CND™ márkát?
✓ Amerikai, prémium márka
✓ A CND™ nem károsítja a természetes körmöket
✓ A leggyorsabban eltávolítható gél lakk a világon
✓ Több mint 150 szín
✓ Gél lakk, körömlakk és műkörömépítő rendszerek
✓ Díjnyertes, innovatív összetételű termékek
✓ Világszínvonalú oktatás
✓ Vegán és állatkísérletmentes

“Nekünk, nőknek, a köröm az önkifejezés eszköze. Meghatározza, hogy kik vagyunk.”

Jan Arnold   / CND™ alapító és stílusigazgató

Az 5 legfontosabb ok, hogy miért a CND™ Shellac™ a legjobb választás

✓ Akár 3 hétig tartós viselet. *
✓ 2 gyorsabb leoldás más márkák gél lakkjaihoz képest.
✓ Lenyűgöző kristályfény.
✓ Könnyű felvitel.
✓ A vendég körme minden folyamat során ép és egészséges marad. **

A CND™ Shellac™ Base Coat alaplakk, Color Coat színes lakk, Top Coat fedőfény és a CND™ LED lámpa együttes használatával olyan hatást érsz el, mint semmilyen más márkával. Készíts hetekig fényes körmöket a természetes köröm sérülése nélkül! **

12 káros összetevő mentes. Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.

* CND™ Shellac™ Wear Extender Base Coat alaplakk használatával.
** Az előírásoknak megfelelő használat esetén, rendszerben használva.

Az X Beauty Groupról

Az X Beauty Group Közép-Európa vezető professzionális szépségipari csoportja. Portfóliónkban a világ legnépszerűbb és legmagasabb minőségű márkái kaptak csak helyet.  Regionális terjeszkedésünk során elsőként Magyarországon, Ausztriában és Lengyelországban vagyunk jelen, nemrég Görögországban is elkezdte tevékenységét a cég. A régióba azokat az európai és amerikai márkákat hoztuk el, melyek ottani szakemberek munkáját a legmagasabb szintre emelik. Célunk, hogy a régió első számú professzionális szépségipari csoportjává váljunk, minden iparágban a legjobb termékek forgalmazójaként.

Készen állsz, hogy a legjobb márkákkal dolgozz szalonodban?


Gyere, és nézz körül webáruházunkban!