A világ #1 számú gél lakkja!

CND™ SHELLAC™

A CND™ Shellac™ olyan körömbarát gél lakk, melynek használata során nem sérül a természetes körömlemez. A gél lakk felviteléhez és eltávolításához nem kell megreszelni a körmöket. Felvitel előtt elég zsírtalanítani CND™ ScrubFresh™ előkészítő folyadékkal és CND™ OfflyFast™ ápoló leoldófolyadékkal leoldani. Kényelmesen és szívesen fogsz dolgozni vele, hiszen a te tüdőd sem lesz tele a reszeléskor keletkező porral. A CND™ Shellac™ nem okoz égető érzést köttetéskor, ráadásul nincs szaga.

12 káros összetevő mentes, ezért valószínű, hogy nem okoz allergiát. Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.

A CND™ Shellac™ vegán és állatkísérletektől mentes termék. Kizárólag professzionális felhasználók részére!

0
Káros összetevő mentes
0
Új színkollekció évente
0
Divat ihlette, csodálatos szín

CND™ SHELLAC™ felvitele

5 egyszerű lépés a tökéletes tartósságért!

A tökéletes eredményért mindig használd rendszerben!

1. Előkészítés

Készítsd elő a természetes körmöt CND™ ScrubFresh™ körömtisztítóval és CND™ CuticleAway™ bőroldóval.

2. Alaplakk

Vigyél fel egy vékony réteg CND™ Shellac™ Base Coat alaplakkot. Köttesd 10 másodpercig CND™ LED lámpában „1” programon.

3. Színes lakk

Vigyél fel egy vékony réteg CND™ Shellac™ Color Coat színes lakkot. Köttesd 1 percig CND™ LED lámpában „2S” programon, majd ismételd meg ezt a lépést még egyszer.

4. Fedőlakk

Vigyél fel egy vékony réteg, a vendéged körmének legmegfelelőbb CND™ Shellac™ fedőlakkot. Köttesd 1 percig CND™ LED lámpában „3” programon, majd fixáld 99%-os Isopropyl Alkohollal.

5. Ápolás

Ápold a körmöket a díjnyertes CND™ SolarOil™ bőr- és körömápoló olajjal, mely jojoba olajat, mandula olajat, illetve E-vitamint tartalmaz.

CND™ SHELLAC™ eltávolítása

5 gyors lépés a csupasz körmökhöz, sérülés nélkül!

Az ép, egészséges körmökért használd rendszerben!

1. Előkészítés

Itasd át a leoldó fólia vattalapocskáját a CND™ OfflyFast™ ápoló leoldóval, majd helyezd az ujj alá, ahogyan a képen látod.

2. Becsomagolás

Hajtogasd rá a leoldó fóliát az ujjra, jó szorosan.

3. Lehúzás

Várd meg a használd CND™ fedőlakknak oldódási idejét, majd kis masszírozás után csavaró mozdulattal húzd le az ujjakról a fóliát az oldott anyaggal együtt.

4. Eltávolítás

Óvatosan tologasd le a maradék anyagot narancsfapálcikával. Töröld át a körmöket CND™ OfflyFast™ ápoló leoldóval átitatott szálmentes törlővel, hogy eltávolítsd az apró anyagmaradványokat.

5. Új lakkozás

Az eltávolítás után kezdheted az előkészítést az új CND™ Shellac™ gél lakkozás felvitelhez.

Amerika döntött!

A CND™ Shellac™ leoldható gél lakk a legnépszerűbb gél lakk az amerikai körömszalonokban!

*Kline, professzionális körömápolás felmérése: Amerika piacelemzése és lehetőségei, 2020 teljes naptári év, közzétéve: 2021. aug.

Miért válaszd a CND™ SHELLAC™ gél lakkot?

CND™ Shellac™ előnyei

A CND™ Shellac™ gél lakk rendszerben használatával vendégeid újra visszatérnek hozzád egészséges, természetes körmökkel.

  • 12 káros összetevő mentes

  • Valószínűleg nem okoz allergiát

  • Vegán és állatkísérlet mentes termék

  • Szakipari felhasználóknak

  • Minden évszakban új árnyalatok

  • Egészséges, ép természetes körmök

  • Vékony, természetes hatású bevonat

  • Személyre szabott szolgáltatás

Nézd meg a CND™ SHELLAC™ árnyalatokat!

Igazi vélemények körmösöktől!

A CND™ SHELLAC™ gél lakkról…

„Mostantól csakis CND Shellac! Sajnálom, hogy ahol tanultam a szakmát ezzel a szuper alapanyaggal nem ismertettek meg minket. Kipróbáltam, mert egy vendégem allergiás a gél lakkokra, de itt nem jött elő. Ezzel a gél lakkal nagyon könnyű dolgozni, lecserélem minden lakkom a szalonban.”

L. Fanni, xbeautypro.hu

„Shellac a legjobb. Csak a CND markát használom a munkám során. A NailLounge pedig nagyon megbízható üzlet, nagyon kedvesek az ott dolgozó munkatársak! Az akciókról mindig kapok értesítést, így olcsóbban is hozzájuthatok a termékeikhez. Sokszor még valami ajándékkal is meglepnek! Imádom, és jó szívvel ajánlom!”

Veronika, xbeautypro.hu

„Az összes általam 12 év alatt kipróbált fedőlakkot messze felülmúlja! Amióta kapható, mást már meg sem veszek!”

H. Terézia, xbeautypro.hu

Prémium minőség

Amerikában gyártott, bevizsgált gél lakk rendszer, amely a természetes köröm sérülése nélkül garantálja a tartósságot.

Gyors szállítás

Üzleteinkben is elérhető, de akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk neked.

Kiváló oktatás

Amerikai oktatás Magyarországon, világszerte elismert CND™ Shellac™ certified PRO oklevéllel. Nemzetközi körmösök és oktatók ajánlájásval.

Nálunk mindig megtalálod a CND™ legújabb kollekcióját!

CND™ Shellac™ 160+ divat iheltte színben

A klasszikus, elegáns és elvarázsoló árnyalatokból álló élénk paletta arra ösztönzi a művészeket, hogy a legvadabb fantáziájukat is bevetve alkossák meg a tökéletes manikűr- és pedikűr dizájnokat.

A CND™ SHELLAC™ gél lakkokban és a CND™ VINYLUX™ tartós körömlakkokban egyaránt kapható paletta a megbízható szakembereink által legkeresettebb árnyalatokat tartalmazza, melyek között mindenki talál a hangulatához és ízléséhez passzoló színt. A meleg égetett narancssárgától a lágy, poros kékig; a világos algazöldtől a tömör, kőszürke színig, klasszikus pirosakkal és élénk rózsaszínekkel teli színskála, melyből a visszafogott nude árnyalatok sem hiányozhatnak.

Irány a www.xbeautypro.hu webáruházunk!