Szia! Legyél te is

CND™ Shellac™ certified PRO

Regisztrálj, tanuld meg a tökéletes anyaghasználatot és készíts szuper CND™ Shellac™ körmöket vendégeidnek!
Válaszd a számodra testhezálló alap- vagy továbbképzést, személyes vagy online formában.
Oktatási weboldalunkon minden információt megtalálsz.

Kiscsoportos képzés

Számunkra fontos, hogy a CND™ Shellac™ gél lakkot szakembereink a legmagabiztosabban használják.

Amerikai oktatás

Minden országban megegyezik a tananyag, mely sok éves tapasztalaton alapul.

Nemzetközi oklevél

A világ minden országában elfogadott oklevelet szerzel a képzés elvégzésével.

Akár otthonról is

Az oktatások nemcsak oktatóteremben (kontakt óra) végezhetők el, hanem online is!

Ismerd meg oktatóinkat!

Barcza Maximilián
CND™ OKTATÁSI NAGYKÖVET
Max fodrászként először csak hobbiból kezdett el körmökkel foglalkozni. A CND™ Vinylux™ körömlakk tartóssága és minősége azonnal meggyőzte. Később döntött úgy, hogy szakképzett körmösként is van kedve dolgozni, miután a londoni Körömolimpia dobogóját is megjárta. 5 éve CND™ Oktatási nagykövet, aki a CND™ Shellac™ minden trükkjét ismeri.
Iván Ivett
CND™ OKTATÁSI NAGYKÖVET ÉS KÉZÁPOLÓ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ MESTER
Ivett kézápoló- és műkörömépítő mester, aki egyben nemzetközileg elismert CND™ Oktatási Nagykövet. Nagyon szeret oktatni és saját körmös iskolája van. Allergiája miatt találkozott 10 éve a CND™ márkával, de a szerelem azóta is töretlen. Ivettel Szombathelyen találkozhattok vagy az élő Facebook bejelentkezéseken.
Fischer Franciska
CND™ OKTATÁSI NAGYKÖVET
Ciska a körömdíszítések nagymestere, legyen szó CND™ Vinylux™ körömlakkról, CND™ Shellac™ gél lakkról vagy CND Plexigel™ zselés műkörömépítésről! Precizitása nem ismer határokat, így ha nagyon figyelsz a tanórák alatt, sok apró trükköt elleshetsz, melyeket alkalmazhatsz szalonmunkád során.
Sipos Zsófia
CND™ OKTATÁSI NAGYKÖVET ÉS KÉZÁPOLÓ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ MESTER
Zsófi kézápoló- és műkörömépítő mester, aki egyben nemzetközileg elismert CND™ Oktatási Nagykövet. 2 kislány anyukája. Szombathelyen képezte 6 évig a körmösöket az OKJ rendszerben. A kezdetektől imádja a CND™ termékeket, a legnagyobb kedvence a CND™ Shellac™. Ha műkörömről van szó, Zsófi a por&folyadék rendszer mestere.
Kelly Melanitou
CND™ OKTATÁSI NAGYKÖVET, TEAM CND™
Kelly 2005 óta dolgozik a körömiparban. Díjnyertes nemzetközi oktatóként több, mint 40 országban tart oktatást és mentorálja a körmös szakembereket. 2009 óta CND™ oktatási nagykövet és már 32 CND™ Bootcampen vett részt oktatóként! Korábban CND™ oktatási menedzserként dolgozott, jelenleg pedig Education consultantként segít különböző cégeknek több országban. Szenvedélyesen rajong az oktatásért, arra specializálódott, hogy kurzusait diákjai igényeihez igazítsa, és szeret a tudományról beszélgetni a körmös szakemberekkel. Ráadásul 5 különböző nyelven!
Kustár Adrienn
CND™ OKTATÁSI NAGYKÖVET
Adri megszállott pedikűrös, kinek célja, hogy a lehető legmagasabb tudását adja tovább tanítványainak. Szalonmunkában kizárólag CND™ termékekkel dolgozik. Ha az oktatás során kérdésed merülne fel pedikűrrel kapcsolatban, Adri szívesen fog neked segíteni.

Az oktatásról mondták…

Köszönöm, nagyon hasznos volt! Valószínűleg teljesen másképp csináltam volna és meg is lett volna a negatív eredmenye is. Azóta viszont rajongó lettem!

Ild, xbeautypro.hu

Egy életre szóló élmény volt, nagyon, nagyon, nagyon sokat tanultam!!!!!!!! Max egy roppant kedves, inteligens fiú, érzésem szerint vér profi és jó oktató! Köszönöm!

Hamula Erika, xbeautypro.hu

Nagyon jó hangulatú, profi képzés volt! Remek lehetőség volt a fejlődésre! Köszönöm!

Halász Anna, xbeautypro.hu

Hasznos volt, köszönöm. Folytatásként csak CND-vel dolgozom a továbbiakban.

Dócziné Kriszti, xbeautypro.hu

Készen állsz, hogy magasabb szintre emeld szalonszolgáltatásod?