Lépj be a CND™ világába!

Válassz minket, a CND márkát, ha szeretnél valóban prémium szalonszolgáltatást nyújtani vendégeidnek és magasabb szintre emelnéd körömszalonod! Legyen szó manikűrről, pedikűrről, bőrápolásról vagy lenyűgöző műkörmökről, nálunk mindenre megtalálod a tökéletes megoldást!

Néhány indok a CND™ szalonszolgáltatások mellett:

  1. Elismert márka és minőség: A CND™ a gél lakkok, műkörömépítő termékek, illetve a bőr- és körömápolás terén világszerte elismert és megbecsült márka. A CND™ Shellac™ volt a világ #1 gél lakkja, azóta jelentek meg új márkák a piacon, de egyik sem tudta teljes mértékben lemásolni azt. A szalonod a CND™ termékeivel és szolgáltatásaival páratlan minőséget és exkluzivitást fog kínálni, ami vonzza majd a minőség- és divatérzékeny vendégeket.
  2. Innováció és trendkövetés: A CND™ folyamatosan követi az aktuális divatot és innovációkat – diktálja a körömdivatot. Ennek eredményeként a szalonod mindig képben lesz a legfrissebb trendekkel és technikákkal, ami kreatív és divatos körömszolgáltatásokat teszi lehetővé.
  3. Professzionális képzések és támogatás: A CND™ olyan oktatási- és tréningrendszert alakított ki, amely valóban segít a körmös szakembereknek, hogy naprakészek maradjanak a szakmában. A szalonod állandó CND™ szakértői támogatására számíthat. Ezeken az oktatásokon megtanulnod a CND™ rendszerek tökéletes használatát, így mindig maximális teljesítményt tudsz nyújtani a munkád során.
  4. Exkluzivitás és ügyfélhűség: A CND™ szalonexkluzív és prémium termékeket kínál a körmösök számára. Ez azt jelenti, hogy olyan termékekkel fogsz dolgozni, melyeket nem értékesítünk a lakosság számára, kizárólag szakipari bizonyítvánnyal rendelkező körmösök számára, szalonmunkára. Ezért a vendégek visszajárnak majd hozzád, hiszen otthon nem tudják elkészíteni a saját CND™ manikűrjüket.
  5. Széles termékválaszték: A CND™ termékkínálata rendkívül széles, beleértve a gél- és körömlakkokat, műköröm alapanyagokat, kiegészítőket és egyéb körömápolási termékeket. Ez lehetővé teszi számodra, hogy sokféle körömszolgáltatást és terméket kínálj, széles körben elérhető legyél a vendégek számára.
  6. Ügyfélorientált szolgáltatások: A CND™ szalonszolgáltatásaival olyan élményt és személyre szabott szolgáltatást nyújthatsz az vendégeidnek, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy visszatérjenek hozzád.
  7. Jólét és kényelem: A CND™ szolgáltatásokért magasabb árat tudsz elkérni, más árazásban tudsz gondolkodni. Ez több bevételt jelent számodra.

Sikerült meggyőznünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj egyedi ajánlatot CND™ szalonnyitáshoz!

Töltsd ki a lent űrlapot és ha szeretnél, mesélj kicsit magadról, a szalonodról. Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsoaltot!