CND Plexigel™ az új és egyszerű módja a természetes köröm megerősítésének, a beszakadt vagy letört körmök kijavítsának, illetve a hosszabb körmök építéséhez. A CND™ ecsetes műkörömépítő zseléje rugalmas, erős bevonatot képez a körmökön, amely védi a természetes körmöket és leoldható.

SE TUBUS. SE TÉGELY. CSAK ECSET ÉS TISZTASÁG.

Mi a CND Plexigel ecsetes zselé műkörömépítő alapanyag?

A CND Shellac alkotói kifejlesztettek egy sokoldalú és modern ecsetes műkörömépítő rendszert, mely sokkal könnyebbé teszi a szakemberek munkáját. Tiszta és egyszerű zselé műkörömépítő alapanyag, hiszen nem igényel kevergetést vagy csepegtetést. Az egyedi ecsetével mindig sima és pontos az anyagfelvitel, így sosem fog cserben hagyni. Különleges formulájával kijavíthatóak a berepedt, beszakadt körmök, sőt, hosszabb körmök építésére is tökéletes. A CND Plexigel ecsetes zselé műkörömépítő rendszert amerikai szakemberek alkották professzionális felhasználóknak. Nem számít mennyire vagy ügyes és gyakorlott a műkörömépítésben, a CND Plexigellel tökéletes zselé körmöket tudsz készíteni vendégeidnek.

Formázz.

Formázd meg a beszakadt körmöket.

Erősíts.

Erősítsd meg a lapos körmöket.

Javíts.

Javítsd ki a berepedt körmöket.

Építs.

Építs hosszabb körmöket igény szerint.

A CND Plexigel zselé műkörömépítő alapanyag leoldható?

Igen, leoldható! Ez nem azt jelenti, amire először gondolsz, hogy a zselé műkörmöket acetonnal teli edénybe áztatjuk – hanem azt, hogy az előírások betartásával biztonságosan, a természetes köröm sérülése nélkül eltávolítható (leoldható). A CND Plexigel zselé műkörmök eltávolítása körülbelül 20-30 perc, de ezt befolyásolhatja a zselé vastagsága. A hatékonyság érdekében azt javasoljuk, hogy egy kézi reszelővel (vagy csiszológéppel) távolítsd el a műköröm nagy részét. FONTOS, hogy ne érj a természetes körömlemezhez! Itasd át CND OfflyFast ápoló leoldóval a leoldófólia vattalapocskáját, majd a CND Shellac esetében megszokott módszerrel csomagold be a körmöt.

 

A CND Plexigel okozhat allergiát?

Ez a műkörömépítő alapanyag 12 káros összetevő mentes, azaz nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént. Fontos megemlítenünk, hogy a 12 káros összetevőn kívül nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, tehát a CND Plexigel zselé műköröm alapanyag vegán és nem tesztelték állatokon. A leggyakrabban allergiás reakciót kiváltó összetevő általános zselék vagy gél lakkok esetében a HEMA, de a CND Plexigel a CND Shellac gél lakkhoz hasonlóan HEMA mentes! Így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

A CND Plexigel műkörömépítést a szalonokra szabták, hogy segítse a szakemberek munkáját könnyű használatával és kellemes komfortérzetet teremtsen a vendégek számára egyaránt. A CND Plexigel zselének nincs jellegzetes rossz szaga. Enyhe és nem zavaró oldószer érezhető a CND Plexigel Bonder alapozózselé és Protector Top Coat fedőzselé használatakor.

Mi a különbség a CND Plexigel Shaper és a Builder között?

ACND Plexigel Shaper kristálytiszta zselét berepedt, beszakadt körmök javításához és a természetes köröm vagy a gél lakkozás megerősítéséhez ajánljuk. Minimális (kb. 2-3 mm) műkörömépítésre is használható. Állaga és kristálytiszta színe miatt tökéletes különböző körömdíszítésekhez is.

CND Plexigel Builder már kicsivel sűrűbb zselé alapanyag és műkörömépítéshez ajánlott.

A CND Plexigel Builder építőzselé elérhető színes változatban is?

Igen! A CND Plexigel Builder 5 népszerű árnyalatban érhető el, amelyekkel könnyen elérhető a megfelelő fedés. Az új árnyalatok minden bőrtónushoz passzoló színek, így ezek igazi jolly joker zselé színek – mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet.

Porcelain – Meleg tónusú fehér építőzselé enyhén sárgás altónussal. Tökéletes választás természetes hatású francia körmök alapjaként.

 

Oat Milk – Világos bézs építőzselé rózsaszínes altónussal. Tökéletes választás a legtöbb bőrszínhez a természetes hatás eléréséhez.

 

Soft Blush – Természetes hatású, lágy rózsaszín árnyalat enyhe barack altónussal. Tökéletes kiegészítője bármely bőrtónusnak.
Spiced Taffy – Meleg, karamell árnyalat sárgás altónussal. Válaszd közepes vagy sötétebb bőrszínhez.

 

Milky Mauve – Hideg, kávé árnyalatú alap mályvás felhanggal. Tökéletes választás közepes és sötét bőrtónushoz.