Tanulmányok szerint a nők 83%-a elégedett a körmösével és a kapott körömszolgáltatásokkal. Mit szólnál, ha elmondanánk egy titkot, mellyel segítheted vendégeid, hogy otthon is könnyedén gondoskodjanak természetes körmeik egészségéről? Ismerd meg a többszörös díjnyertes CND SolarOil bőr- és körömápoló olajat! Úgy terveztek, hogy behatoljon a körömbe, a köröm körüli bőrbe és hozzájáruljon a köröm egészségéhez. A népszerű körömszolgáltatások, mint a műköröm vagy a gél lakk, megterhelőek lehetnek a természetes körmök számára. Ennek megelőzése érdekében ajánld vendégeidnek a CND SolarOil ápoló olajat, akár mindennapi használatra.

MIÉRT A CND SOLAROIL BŐR- ÉS KÖRÖMÁPOLÓ OLAJ?

Egyes körömszolgáltatások károsak lehetnek a természetes körömre. Főleg, ha a professzionális felhasználók, azaz a körmösök nem tartják be az általuk használt márka előírásait, eltérnek a pontos termékhasználattól. Míg a gyönyörű, frissen készített gél lakk körmöket minden nő irigyli, a szakértők egyetértenek abban, hogy az ilyen típusú szolgáltatások szárító hatással lehetnek a természetes körömre és a környező bőrre. Ezért nem szabad elfelejteni az ápolást. A száraz körmök és kutikulák nemcsak az általános körömhigiéniát befolyásolják, hanem a gél lakk manikűrök idő előtti leválásához is vezethetnek. A kiszáradt és egészségtelen, repedező körmök az olyan gél lakkok eltávolítását is megnehezítik, mint a CND Shellac és tovább tarthat a következő manikűr elkészítése is. Így a CND SolarOil használata nem csak vendégednek jelent előnyöket, hanem neked is.

A köröm egészségének megőrzése érdekében a körmöket, a kutikulákat és a köröm körülötti bőrt is hidratálni kell – a szolgáltatások előtt és után egyaránt. Ennek egyik legjobb módja a CND SolarOil bőr- és körömápoló olaj használata. A CND SolarOil hatékonyan behatol a körömlemezbe, illetve a köröm körülötti bőrbe és mélyen hidratál. Speciális formulájának köszönhetően a CND SolarOil képes mélyen behatolni a köröm keratinrétegébe is. Ezenkívül áthatol a CND Shellac gél lakkokon és CND Vinylux tartós ápoló körömlakkokon egyaránt.

HOGYAN MŰKÖDIK A CND SOLAROIL ÁPOLÓ OLAJ?

A köröm különféle keratinrétegeivel úgy működik, mint egy szivacs. Felszívja a vizet, ami belülről kiszárítja a körmöt. Ennek az lehet az eredménye, hogy a körmök könnyen eltörnek vagy szétválnak a rétegei. A köröm puhításával, a körömalagutak és a sejtek közötti hézagok víz helyett olajjal való kitöltésével a köröm rugalmasabbá válik és nem törik olyan könnyen. A CND SolarOil ezenkívül védőpajzsot ad a körömnek, amely megakadályozza, hogy a víz behatoljon a körömlemezbe.

A CND SolarOil számos fontos összetevőt tartalmaz:

  • Az E-vitamin hidratáló összetevőiről ismert. Kutatások kimutatták, hogy az E-vitamin különösen jó a száraz körmök hidratálására.
  • Az édes mandulaolaj biotinban gazdag. A mandulaolaj erősíti a természetes körmöt és szuper hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Az utolsó aktív (és talán a legfontosabb) összetevő a jojobaolaj. A jojobaolaj a hidratáló krémek hajtóereje, hiszen a molekulaszerkezete hihetetlenül finom, sokkal mélyebb behatolást képes elérni, mint más olajok. Ez az egyetlen olyan olaj, amelynek molekulamérete kisebb, mint a faggyú, így ezért képes a nedvességet és más tápanyagokat mélyen a körömrétegbe szállítani.

 

Hogyan érdemes a CND SolarOil bőr- és körömápoló olajat használni?

A a CND SolarOil megfelelő hatásáért dolgozd be alaposan az olajat a teljes körömbe, a kutikulába és a környező bőrbe. Akár naponta többször is!