Még több helyen

Izgalmas hírünk van számodra! Azért, hogy te is könnyebben szerezd be kedvenc CND™ termékeid a szalonmunkádhoz újabb és újabb CND™ Shellac™ pontok nyílnak. Szoros együttműködésünk gyümölcseként szeretnénk bemutatni neked a CND™ SHELLAC™ PONTokat, amelyek először a SpiritSun szoláriumokban nyílnak. Mit jelent ez neked? Azt, hogy lehetőséged van egy hozzád közelebbi helyen beszerezni, hivatalos CND™ forgalmazótól a termékeket!

A CND™ SHELLAC™ PONT egy kicsit másfajta üzlet, mint a megszokott üzletünk, másfajta varázslat tölti be levegőt ezen a hangulatos helyen. Itt kizárólag CND™ termékekkel találkozol a recepciós pult körül, amelyekre szükséged van, hogy továbbra is rendszerben használd a CND™ Shellac™ leoldható gél lakkot és a CND™ Plexigel™ műkörömépítő zselét. Ezeken a pontokon a nem csak a vásárlás öröme vár, hanem magadra is fordíthatsz egy kis énidőt. Ülj be egy szuper kávéra vagy péksüteményre, feküdj be egy szoláriumba, hogy szép, napbarnított bőröd legyen. Így a vásárlás igazából egy kis ünnep lesz!

Gyere el CND™ SHELLAC™ PONTunkba és engedd, hogy a SpiritSun szolárium varázsa téged is rabul ejtsen és mindig közel legyen, ha szükséged van CND™ termékekre!

SPIRIT SUN SZOLÁRIUM

1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 39.

Nyitva tartás
Hétfő-péntek 8:00-23:00
Szombat-vasárnap 8:00-22:00

HAMAROSAN!

SPIRIT SUN SZOLÁRIUM

1036 Budapest, Nagyszombat utca 3.

Nyitva tartás
Hétfő-péntek 8:00-23:00
Szombat-vasárnap 9:00-22:00

Keresd a CND™ Shellac™ PONTokat a térképen!