Hat varázslatos, jól kihasználható árnyalat, ami a fenntarthatóság és a divatos kreativitás harmóniáját ünnepli. Tökéletes tisztelegés az újrahasznosított divat világában fellelhető vonzerő és eredetiség előtt.

Ősz, harmónia, elegancia. Ez az UPCYCLE CHIC kollekció.

A kollekció 6 limitált kiadású, luxus őszi árnyalatot kínál, kiegészítve a forró cappuccinók, a kopott farmerek és az őszi lombok érkezését. A kopott élek, foltos textúrák és masszív vonalak ihlette a környezettudatos megjelenést, a CND™ legújabb kollekciója, az Upcycle Chic felöleli az igazi szépséget a tökéletlenségben. A hat új árnyalat meleg földszínekkel és hideg pasztellszínekkel érkezik.

·         TEAL TEXTILE: A CND™ Teal Textile krémes világoskék ezernyi égszínkék csillámmal megfűszerezve, így megőrizve az elegáns hatást.

·         WHAT’S OLD IS BLUE AGAIN: A CND™ What’s Old Is Blue Again krémes, mesés tengereket idéző azúrkék, melyre újra és újra vágyni fogsz.

·         RAGS TO STITCHES: A CND™ Rags to Stiches világos olivazöld arany fénnyel, mely minden öltözetet kiemel.

·         LEATHER GOODS: A CND™ Leather Goods az eszpresszó melegségét és kellemes kifinomultságot kölcsönzi körmeidnek.

·         NEEDLES & RED: A CND™ Needles And Red igazi vampy bordó, tele fekete csillámmal, hogy újradefiniálja a hódítást!

·         SILKY SIENNA:  A CND™ Silky Sienna a tökéletes sütőtök narancs, mely az őszi szezon pazar hangulatát testesíti meg.