A CND™ kikerülhetetlen, ha a divatvilágról van szó, így ott van minden fontos eseményen, melynek a különböző öltözködési stílusok állnak a középpontjában, hiszen a jól elkészített körmök kiegészítők is!

Egy jól elkészített lakkozás, egy izgalmas és érdekes alkotás nyomot hagy az emberekben. Meghökkent, elkápráztat és ámulatba ejt! A kifutókra és különböző rangos eseményekre készült körmök nem a mindennapi viselét szolgálják, de tökéletes inspirációt nyújtanak a hétköznapi körmök elkészítéséhez!

Nézzük meg a körmöket!

Addison Rae
A körmök készítője Natalie Minerva

„Inspiráció: Inspirált Addison ruhájának megjelenése és tapintása, azt akartam, hogy a körmök tükrözzék a fémes hatást. Olyat akartunk megalkotni, ami egyszerre természetes és futurisztikus!” – Natalie Minerva

Így készült:

 1. A körmök alapjának elkészítése körülbelül 5 órát vett igénybe. Minden egyes köröm közepes hosszúságú, mandula formájú tippel készült, erre került CND™ Shellac™ Base Coat alaplakk.
 2. A színes rétegek CND™ Shellac™ Silver Chrome árnyalatban készültek, minden réteget egyesével köttettek.
 3. A kőhatáshoz Swarowski kövek kerültek a körmökre, heyesek és laposak egyaránt.
 4. A megfelelő tapadáshoz CND Plexigel™ Buildert használtak, befejező lépésként pedig CND Plexigel™ Protector Top Coat került a körmökre.
 5. Kész is az Onyx hatás!

 

Emma Chamberlain
A köröm készítője Betina Goldstein

„Inspiráció: Emma klasszikus elefáncsont árnyalatban tündökölt és szerettük volna, hogy a körmök is ezt tükrözzék, miközben kiemelkednek a szettből. Tiszta, coffin alakú körmöket készítettünk, meleg elefáncsont árnyalatban, és 3D csipke effekttel dobtuk fel, a megfelelő hatás érdekében.” – Betina Goldstein

Így készült:

 1. Már előző nap elkészítették a körmök alapján coffin alakú tipekkel.
 2. A fő szín két réteg CND™ Shellac™ Cream Puff.
 3. Erre CND Plexigel™ Builder és egy díszítőecset segítségével került fel a 3D csipkeminta, majd köttetés következett.
 4. A még extrább 3D hatás érdekében CND™ Shellac™ Rubble-lel árnyékolták a 3D mintát.
 5. Ezután CND™ Shellac™ Matte fedőlakkal zárták a lakkozást.

 

Gemma Chan
A köröm készítője Betina Goldstein

„Inspiráció: Gemmai idei MET-gála ruhája rendkívül drámai hatást nyújtott, ezért olyan körmöket szerettünk volna, amik ezt tökéletesen kiegészítik. Fekete alapot választottunk ezüst króm hatással az extra végeredmény érdekében – ezt egy egyszerű, de mégis feltűnő lánc díszítette, ami egyből odavonzotta a tekintetet.” – Betina Goldstein

Így készült:

 1. Alapos manikűr után CND™ Shellac™ Base Coat alaplakkot vittek fel a körömre, majd CND™ LED lámpában köttették.
 2. A körmök alapján 2 réteg CND™ Shellac™ Black Pool adta, minden réteget külön köttettek.
 3. Erre került egy réteg CND™ Shellac™ No-Wipe+ fixálásmentes fedőlakk, és erre került a CND™ Over the Top Effektek közül a Pearl Obsession, így jött létre a krómhatás.
 4. Erre került még egy réteg a CND™ Shellac™ No-Wipe+ fixálásmentes fedőlakkból.
 5. Gemma körmeinek utolsó lépése a láncok felhelyezése volt, melyhez a hurkokat CND Plexigel™ Builderrel rögzítette Betina.

 

Lily James
A köröm készítője Betina Goldstein

„Inspiráció: Természetes, tiszta, klasszikus összhatást szerettünk volna, egy kis csillogással. A körmök a ruha „meghosszabbításaként” funkcionáltak, mintha a ruha „lecsöpögött” volna a kezekről.” – Betina Goldstein

 1. Lily körmeinek alapját CND Plexigel™ Bonder biztosította, ezt CND™ LED lámpában köttették.
 2. A mandulaforma elkészítéséhez CND Plexigel™ Shaper került a körmökre, minden réteget külön köttettek.
 3. Erre került CND™ Shellac™ Veiled árnyalat, így a körmök áttetsző, természetes megjelenést kaptak, erre pedig CND™ Shellac™ Original Top Coat fedőlakkot vittek fel vékony rétegben.
 4. A CND Plexigel™ Builder ragasztóként funkcionált a kristályok és láncok felhelyezéséhez, úgy, hogy tényleg azt a hatást keltsék, mintha épp lecseppennének a körömről.

 

Shawn Mendes
A köröm készítője Betina Goldstein

„Inspiráció: Shawn Tommy Hilfiger ruhájából szerettünk volna ihletet meríteni, és ezt megjeleníteni a körmein. Így egy matt sötétként megjelenést alkottunk, arany kiegészítéssel, így a végeredmény igazán ikonikus!” – Betina Goldstein

Így készült:

 1. CND™ Shellac™ Base Coat alaplakkot vittek fel Shawn körmeire és CND™ LED lámpában köttették.
 2. Erre került két réteg CND™ Shellac™ Winter Nights kék árnyalat, minden réteg külön köttetve.
 3. A Tommy Hilfiger megjelenést szerették volna a körmökön is megjeleníteni, ezért készítettek egy körmöt, mely a Tommy Hilfiger mintával egészült ki. Ehhez CND™ Shellac™ Decadence és Studio White árnyalatokat használtak.
 4. Minden körömre CND™ Shellac™ Matte fedőlakk került a szupermatt, mégis sima felület érdekében.
 5. Minden körömre arany díszítést került CND Plexigel™ Builder segítségével.
 6. Ezután CND™ SolarOil™ segítségével egy kis plusz hidratálást is kaptak a körmök és a köröm melletti bőr.