A CND™ több alkalommal is képviseltette magát már idén is híres eseményeken, mint például a Grammy gála, és legutóbb a Super Bowl. Méltán büszkék vagyunk minden egyes megjelenésre, hiszen nem csak a népszerű és nagynevű szakemberek, hanem hírességek is újra és újra a CND™ mellett teszik le a voksukat!

Golden Globe – Jennifer Coolidge

Ki ne ismerné a fantasztikus és imádnivaló @jennifercoolidge -t?  Az idei Golden Globe díjátadó gálán vehette át a „legjobb női mellégszereplő minisorozatban, antológiasorozatban vagy tévéfilmben” kategória Golden Globe-díját a Fehér Lótusz című sorozatban nyújtott alakításáért.
Csodás, CND Plexigel™ és CND™ Shellac™ termékekkel készült körmei pedig remekül kiegészítették az öltözékét, és szinte ékszerként viselte őket!

Így készítheted el te is, akárcsak @nailzbyvee:
1. Az előkészített körmökre vigyél fel CND Plexigel™ Bondert. Köttesd CND™ LED lámpában.
2. A hosszú körmök elkészítéséhez helyezz fel CND™ Future Form sablont a körmökre.
3. Vigyél fel két réteget a CND Plexigel™ Builder ecsetes építőzseléből, a kívánt hossznak megfelelően. Minden réteget köttess.
4. Amennyiben szükséges, fixáld Isopropyl alkohollal és formázd a körmöket. Ezután vigyél fel két réteget a CND™ Shellac™ Black Pool árnyalatból, és rétegenként köttesd.
5. Vigyél fel egy réteget a CND™ Shellac™ Duraforce fedőlakkból, és illessz bele köttetés előtt egy díszt (akár a Jennifer körmein látható háromszög típust), középre. Köttesd, ezután vigyél fel még egy réteget a fedőlakkból és köttesd ismét.
6. Fixáld a körmöket, majd ápold a körmöt és a mellette lévő bőrt CND™ SolarOil bőr- és körömápoló olajjal.

 

Grammy-gála – Charli D’Amelio

A CND™ a Grammy-gáláról sem marad le!
A 2023-as gálán Brittney Boyce ( @nails_of_la) körömszakemberrel és -művésszel működött együtt a CND™, így született meg Charli D’Amelio’s (@charlidamelio ) és Landon Barker’s (@landonbarkerr ) körme erre az estére. Matchy-matchy!  Az inspiráció a két híresség által viselt fekete szett volt, melyet szerettek volna a körmökön „folytatni”, egy kis extrával!

Így készült Charli D’Amelio körme:
1. Az előkészített természetes körömre CND PLEXIGEL™ Bonder került, majd ezt CND™ LED lámpában köttette az 1. programon.
2. Az épített köröm elkészítéséhez CND™ Future Form sablon került fel, majd egy közepes hosszúságú köröm készült 2 réteg CND PLEXIGEL™ Builder építőzselével. Köttetés: CND™ LED lámpa 2B programján.
3. Az épített körömre (melynek nem volt szükséges a formázás) 2 réteg CND™ Shellac™ Black Pool árnyalat került, ezután pedig CND™ Shellac No-Wipe+ Top Coat fedőlakk adta meg a magas fényt.
4. A körmök végére 3D ezüst lánc került, a kutikulához közel, és CND PLEXIGEL™ Builder építőzselével rögzítették.
5. A végén ismét egy réteg CND™ No-Wipe+ Top Coat fedőlakk került a körmökre, és köttetés után CND™ SolarOil™ ápoló olajjal hidratálták a körmöt és a mellette lévő bőrt.

Így készült Landon Barker körme :
1. Az előkészített természetes körömre CND™ Shellac™ Base Coat alaplakk került, ezután köttették a CND™ LED lámpa 1. programján.
Ezután a lépések megegyeznek Charlie körmének elkészítésével, azaz:
2. A körömre 2 réteg CND™ Shellac™ Black Pool árnyalat került, ezután pedig CND™ Shellac No-Wipe+ Top Coat fedőlakk adta meg a magas fényt.
4. A körmök végére 3D ezüst lánc került, a kutikulához közel, és CND PLEXIGEL™ Builder építőzselével rögzítették.
5. A végén ismét egy réteg CND™ No-Wipe+ Top Coat fedőlakk került a körmökre, és köttetés után CND™ SolarOil™ ápoló olajjal hidratálták a körmöt és a mellette lévő bőrt.

 

NFL Super Bowl – Rihanna

A Super Bowl egy hatalmas tömeget megmozgató rendezvény, Amerika legnézettebb popkulturális eseménye, és Rihanna hét év után az NFL nagydöntőjében tért vissza a színpadra. Körmét a híres körmös, Kimmie Kyees (@kimmiekyees) készítette. A piros körmökhöz az inspirációt egyrészt a ruha nyújtotta, másrészt a CND™ Shellac™ Devil Red árnyalata remekül kiegészíti Rihanna bőrtónusát.

Így készítheted el te is!

1. Készíts alapos manikűrt CND™ CuticleAway bőroldóval, majd alaposan tisztítsd meg a körmöket, hogy sem elhalt bőr, sem a bőroldó ne maradjon a körömlemezen.
2. Vigyél fel egy réteg CND Plexigel™ Bonder alapzselét, és köttesd a CND™ LED lámpa 1. fokozatán
3. Helyezz fel CND™ Future Form építősablont és CND Plexigel™ Builderrel építsd meg a kívánt hosszt és formát.
4. Vigyél fel két réteget a CND™ Shellac™ Devil Red árnyalatból és rétegenként köttesd a CND™ LED lámpoa 2S programján.
5. A végén zárd CND™ Shellac™ No-Wipe+ fedőlakkal és köttesd a CND™ LED lámpa 3. fokozatán.
6. Ne felejtsd el ápolni a körmöket és a köröm melletti bőrt CND™ SolarOil ápoló olajjal.